20.10.13

Layering: Silk+Bamboo




What I like about layering is that you can change your outfit according to the weather. And as I told you before, here in Istanbul, you'll never know how the weather is going to be in 10 minutes. You may start the with a great sunshine and end up with rain. Well, layering works fine with this kind of weather.
You might know about the #asilkblouseandanecklaceforeveryday by Designroom. Well, I chose this khaki silk blouse and necklace to wear with the beige bamboo sweater, all 3 from Designroom. And matching beige high boots with skinny denim would make me just like a nature person (I am a city girl). I might not be a nature kind of person, but I like to wear natural materials on my skin such as silk, bamboo, cotton, leather...etc. This outfit certainly made my day, if we consider that. (Actually the denim has some lycra and knitwear has some polyamid ;))
Have a great Sunday!

Kat kat giyinmeyi seviyorum, çünkü değişen hava koşullarına bu sayede uyum sağlayabiliyorsunuz. İstanbul bu, belli olmaz sağı solu. 10 dakikada güzel, güneşli hava, olur sana yağışlı hava. Tedbirli olmakta yarar var.
Belki biliyorsunuzdur şu Designroom hashtagini #hergune1ipekbluz1kolye. Yaz boyunca bu şekilde Designroom'un instagramından fotoğraflar paylaşıldı. Ben de bugünkü kombinim için haki ipek bluzu seçtim, yeşil kolye ve bej bambu kazak ile. Bu 3'ü Designroom'dan. Bej çizmelerim ve de son olarak dar kotum ile iyice doğa insanı gibi oldum, ama aslında şehir kızıyımdır. Epeyce... Tamam, o kadar doğa insanı olmasam da, doğal ürünleri, malzemeleri, kumaşları kullanmayı seviyorum. İpek, bambu, pamuk, deri...vb. Bu şekilde düşündüğümüzde de bu kıyafet bana tam istediğimi vermiş oluyor. (Aslında kotta biraz likra var, kazakta da biraz polyamid. O kadar da olmak zorunda sanırım. ;))
Harika bir Pazar olsun!

Knitwear/Kazak: Designroom. Click here to buy/ Satın Almak için tıklayınız. (Elde Örüldü)
Silk Blouse/ İpek Bluz: Designroom. Click here to buy/ Satın Almak için tıklayınız.
Denim/Kot: H&M
Boots/ Çizme: 2009'da İtalya'da bir butikten.



Photos by/ Fotoğraflar: F.A.

3 comments:

  1. chunky sweaters are my favorite! I am hosting a little blog link up today, I'd love for you to stop by!

    xo, Tori
    http://bit.ly/1bRmMid

    ReplyDelete
  2. LOVING YOUR TOP!

    WWW.AROUNDLUCIA.COM

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear! you can find it here: http://www.lidyana.com/krem-rengi-kisa-kazak

      Delete

I would like to hear what you think. Thank you for following...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...