17.6.13

Want to see more Gezi posts or some Fun posts?

Life is going on while the Gezi Events are going on here in Turkey. We are living through some kind of unbalanced situations. We are not used to these things. We are not really able to do something about these neither. I feel like, everything is going worse, when they should get better. I am inbetween my actual life and the look of freedom. I feel like without the other one I cannot live the other. But, we keep going on, and we should...
Since the last 20 days, nobody felt like looking at enjoyable posts and I did not feel like preparing one. I would like to distract myself with some other things, like preparing nice images and outfit posts.
What would you say to that? I have like 4 or more outfits waiting to be posted. Would you like to see them, or would you choose not to look any other windows other than Gezi Events?
You tell me, because I post and you examine the posts that come out of me. I can play with my perception of my life and find things to take me out of the toughness of the facts that are outside, but how about you?
Would you like to take a deep breath and relax and enjoy your time here by looking at some fun stuff, or would you like to see more of what kind of darkness we are in right now as a country? Cuz I have both, trying to be balanced in my existance...
Gezi or some fun posts like always?

Hayat bir yandan devam ederken, bir yandan da Gezi olayları devam ediyor. Değişik dengesizlikler yaşıyoruz hepimiz. Alışık olmadığımız belirsiz süreçlerden geçiyoruz. Bu konuda bir şey de yapamıyoruz. Sanki bir şeyler daha iyiye gidecekken, daha da kötüye gidiyormuş gibi oluyor. Hayatımın normal sürecinin dengesi ile Gezi olaylarının içeriğindeki özgürlük arayışımızın arasında kalıyorum. Biri tam olamadan diğeri de olamıyor gibi bir his içerisindeyim. Ama bir yandan da devam ediyoruz. Devam etmeliyiz de...
Son 20 gündür kimse pek bir eğlenceli post görme havasında değildi. Ben de öyle. Ancak biraz da kafamı biraz dağıtmak, algımı biraz da olsa başka yöne çekmek de istiyorum.
Siz ne dersiniz? Eksik kalan, biriktirdiğim postları yavaş yavaş koymamı, algımızı birkaç dakika da olsa başka yöne çekelim ister misiniz, yoksa Gezi'nin dışındaki bir pencereden hayata bakma size biraz ihanet ediyormuşuz hissini mi verir?
Siz söyleyin, çünkü benim yayınladıklarım benden çıkan size ulaşan şeyler... Ben kendi algımla istediğim gibi oynarım haliyle, ama siz ne istersiniz...?
Arada bir nefes almak için buraya bakmak, bir hoşlukla dolmak mı, yoksa ülkenin bu karanlık gidişinden örnekler mi görmek istersiniz? Çünkü ben de ikisi de var şu anda, kendi içimde dengeleme çabamla beraber...
Gezi mi, yoksa her zamanki gibi eğlenceli postlar mı? 




4 comments:

  1. Merhaba Burcucum:)
    İnan ben de aynı şeyleri soruyorum kendime ama gezi dışında şu an bloga birşey koymak için kendimi hazır hissetmiyorum,
    öyle şeyler oluypr ki sokaklarda o insanlara! evdeysem sosyal medyadan dışarıdaysam elimde bayrağımla destek olmak zorunda hissediyorum kendimi, hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz eminim!
    Birkaç haftaya herşey daha güzel olacak bence bu kadar gerçeği görmezden gelemez hiç bir göz, bu kadar haksızlığa yürek dayanmaz, her gün batıyorlar. Ben moda yazısı yazmaya başlamış olanları da saygıyla karşılıyorum. Üf ne kadat çok yazım birikti, ne kadar çok kombin hazırda:))) Ama benim içimden gelmiyor o nedenle blogda gezi ile bu direniş ile özellikle yabancı takipçileri bilgilendirme amaçlı birkaç şey yazdım.
    Sadece direniyorum:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamlar tatlım..cevabın için teşekkür ederim.:)
      Biraz daha bekleyebiliriz belki de evet..
      En kısa zamanda en hayırlı şekilde çözülmesini diliyorum yürekten..

      Delete
  2. tekrar selam bebek!ben blogumda son bir yazı yazdım direniş için ve arın itibariyle geri dönüyoruz, sana da haber vermek istedim.
    http://styleglaze.blogspot.com/2013/06/geri-donduk.html
    senin de güzel postlarını bekliyorum
    öpücükler!

    ReplyDelete

I would like to hear what you think. Thank you for following...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...