2.9.12

Life as it is...We can do it!

Life gives you things that you never think of. It might either be good or bad. Actually, it is always good. Sometimes you think that what is happening at the moment is really bad and you think that "this is the end. I won't be able to feel good again." Well, let me tell you one thing that I am pretty sure about: You will feel good, much better than you felt at the first place.
It won't be an easy run. There might be a lot of pain and suffering, both spiritually and mentally. But the day when your heart and soul run in the meadows is out there. Just keep the faith, keep the good energy for yourself and others, keep your good hearted people around and give whatever you can...Don't forget to recieve the things that are given to you. That is as important as giving. This is the circle we are all in. You should not break it, or it won't work for you and anyone else.
and most of all...appreciate the things you have right at the moment...
We can do it!
Love you! & kiss you all...
PS: I just felt like writing this...It just came out...:)

Hayat size hiç düşünmediğiniz şeyleri sunabilir. Bunlar iyi de, kötü de olabilir. Aslında her zaman iyidir de, biz o anda, iyiymiş gibi algılayamayız. "Bitti artık, bir daha asla iyi olamayacağım." diye hissettiğimiz anlar olabilir. O an o kadar kötüdür, başka bir çıkış göremeyiz... sondur bizim için. Emin olduğum bir şey var ki, o da kesinlikle daha iyi olacağınızdır, hatta ilk hissettiğiniz 'iyi'den daha iyi olacaksınız.
Kolay bir yol değil bu, evet. Hem ruhsal, hem de zihinsel olarak zorlu ve acılı bir yol. Ancak, kalbinizin ve ruhunuzun kırlarda özgürce koştuğu günler vardır, yakındadır. İnanmaya devam edin, iyi enerjinizi tutun, hem kendinize, hem de çevrenizdekilere kaarşı, iyi kalpli kişileri yanınızdan ayırmayın ve başkalarına ne verebiliyorsanız, bunu onlardan esirgemeyin.... Verilenleri de almayı bilin. bu da verebilmek kadar önemli, çünkü bu bir döngüdür, süreklidir. Döngünün doğasını bozmamak gerekir ki, çalışmaya devam etsin.
Ve en önemlisi, şu anda sahip olduklarınızın değerini bilin, takdir edin, teşekkür edin...
Bunu yapabiliriz!
Sizleri seviyorum ve öpüyorum...:)
Not: İçimden geldi böyle bir şey yazmak...bir anda..

image from/ resim : http://loveyourchaos.tumblr.com/

No comments:

Post a Comment

I would like to hear what you think. Thank you for following...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...