1.9.12

Flowers for our Designroom

These flowers are from a lovely friend for our new place... "your new place?" you are asking, right?
We have been working for establishing our own place where we can do the things that we love. We find designers for us to design as well as designing the products ourselves and producing them by some manufacturers and handcraftsmen. This place is our atelier, boutique and office. A place where we can make beautiful things that make people happy. Not only  fashion products, but also paper work, graphics, furniture and any other products that you could think of. As we are practicing architecture and interior design as our full-time jobs, we love doing it. We will also considering to make these spaces for you as well. Everything will take place one by one. :)
We would like to live and make you live in a beautiful and happy environment. We will piece that is for us.
This is only the beginning, keep on following us, you won't regret it. :)
www.facebook.com/designroomgroup
www.designroomgroup.net
with love and design...
Burcu&İpek

Bu çiçekler sevgili bir arkadaşımızdan yeni yerimiz için hediye olarak geldi... "Yeni yeriniz mi? O nedir?" dediğinizi duyar gibiyim...
Bir süredir, kendi sevdiğimiz şeyleri yapabileceğimiz bir yer kurma üzerinde çalışıyoruz. Bizim için tasarım yapacak tasarımcılarla çalıştığımız gibi kendi tasarımlarımızı yapıp üreteceğimiz ürünlerimiz lsun istiyorduk. Bu yer, hem bir atölye, hem bir butik, hem de bir ofis olarak bizi barındıracaktı. Öyle bir yer ki, insanı mutlu eden güzel şeyler üretebilmeye imkan versin istedik. Sadece moda-tekstil ürünleri değil, aynı zamanda kağıt işleri, grafik çalışmalar, mobilya ve diğer endüstri ürünleri de yapabilelim istedik. Aynı zamanda, asıl tam zamanlı işimizde de mimari ve içmimariyi yoğun şekilde gerçekleştiriyoruz, çok da severek yapıyoruz. Aynı şekilde bu tasarım odamızda da bu yönde çalışmalarımız olmasını düşünüyoruz. Her şey adım adım yerini bulacak, bizi bulacak, sizi bulacak. :)
Biz güzel ve mutlu bir çevrede yaşamayı istiyoruz. Bunu yapmak için uğraşıyoruz, yapıyoruz. Aynı şekilde sizin için de bunu yapmak istiyoruz. Bunun bir parçası olmak istiyoruz.
bu sadece bir başlangıç. Bizi takip edin, pişman olmayacaksınız. :)
www.facebook.com/designroomgroup
www.designroomgroup.net
sevgi ile...tasarım ile...
Burcu&İpek


 

No comments:

Post a Comment

I would like to hear what you think. Thank you for following...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...