15.6.12

Sunday Work?

Ok, last Saturday evening, I was called for a business thing unexpectedly to go to a place on Sunday morning. Not my favorite thing to do for a Sunday morning, of course. It would have been better if the time was around 14.00 or so... Anyway, I was there. I liked what I did, even though I was lack of sleep.
In every work, I try to find something to take the advantage of the moment. In this case, I enjoyed the colors of my outfit and a cup of tea, excluding the work itself. Always, always the ways to have pleasure make you understand that you are alive.
That's my point of view!

T-shirt: H&M
Skirt: Zara (last season)


Geçen cumartesi akşamı, beklenmedik bir şekilde, Pazar sabahtan bir yerde olmam gerektiğiyle ilgili işten arandım. Pazar sabahları için en favori planım değildi haliyle. Saat 14.00 sularında olsa daha iyi olurdu mesela... Neyse, oradaydım. Yaptığımı da sevdim, uykusuz olmama rağmen. 
Her işte, o andan yararlanabileceğim bir şey bulmaya çalışırım, keyif almak için bir şey ararım. Bu sefer de, işin kendisi dışında, kıyafetimin renkleri ve içtiğim bir fincan nefis çaydı o şey. 
Her zaman, ama her zaman anın keyfini çıkaracağımız bir şey bulmak insanın yaşadığını hissettiriyor. Bu da benim görüşüm!
T-shirt: H&M
Etek: Zara (geçen sezon)





1 comment:

I would like to hear what you think. Thank you for following...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...